Liitopäivät 18-19.10.2014 Peurunka

Disc Golf Club Provinssi sai kutsun Suomen Frisbeegolfliitolta liitopäiville. Liitopäiville oli tarkoitus saada 1-3 hengen edustusto jokaisesta jäsenseurasta. DGCP lähetti kolme jäsentä edustamaan seuraamme.

Liitopäivien esityslistalla oli paljon tärkeitä ja kiinnostavia asioita Suomen frisbeegolfin nykytilanteesta, kisoista/toureista, hallituksista, seuroista, rahoituksista ja tulevaisuuden visoista. Aiheita oli runsaasti ja liitopäivät käytiin luentomaisesti, jonka jälkeen jatkettiin vapaamuotoisella keskustelulla aiheesta.

DGCP:n seurue saapui hyvissa ajoin Lauantaina 18.10.2014 Peurunkaan noin klo 09 maissa. Pienet ”lämmittelyt” -8’c pakkasessa ja olimme valmiita kisailemaan Liitopäivät Open 2014 kisassa. Kisa käytiin Peurungan radalla 1×20 väylää. Kisat järjestettiin ”hupimielessä”, joka oli mahtava aloitus hienolle viikonlopulle.

Liitopäivät Open 2014

Liitopäivät Open 2014

Liitopäivien avauspuhe

Liitopäivien avauspuhe

Lauantai jatkettiin aiheilla:
Elinvoimaisen urheiluseurantoiminnan perusteet
– Urheiluseura on yhdistys, jonka tarkoituksena on palvellla mahdollisimman hyvin jäseniensä ja muiden kohderyhmiensä tarpeita, sidosryhmät huomioiden, muuttuvassa maailmassa. Seuraa ja sen vapaaehtoisia pitää johtaa suunnitelmallisesti ja tavoitteellisesti, jotta sen tukitoiminnot (hallinto, talous ja viestintä) sekä varsinainen urheilutoimita edistävät sen elinvoimaisuutta. Miten tässä onnistutaan?

Vuosi 2015
– Jonka aiheina ovat liiton vuoden 2015 kilpailujärjestelmä ja sen osa-alueet, koulutukset ja tapahtumat, viestintä ja talous.
Aiheet käsiteltiin erikseen ryhmissä ja lopuksi loimme ryhmätyöt jotka käytiin läpitse seuraavana päivänä.

Ryhmätyö aiheet

Ryhmätyö aiheet

Sunnuntai 19.10.2014

Ryhmätyöt käytiin yhteisesti läpi ja aiheista keskusteltiin erikseen avoimesti.

Viimeisenä aiheena liitopäivillä oli
Kilpailun järjestäminen
– PDGA:n ja SFL:n alaisen kilpailun järjestäminen kisakonetta käyttäen.

Kilpailun järjestäminen

Kilpailun järjestäminen

Viikonlopun aikana käytiin paljon tärkeää keskustelua monista eri aiheista. DGCP sai paljon kehitysideoita ja vinkkejä, millä tavoin voimme edelleen kehittää Seuraa ja sen toimintaa. Saimme myös hyvät edellytykset kilpailun järjästämiseen ja kisakoneen käyttöön. Jotta voimme järjestää vuonna 2015 SFL-alaisen kilpailun Etelä-Pohjanmalla.

Kiitos Suomen Frisbeegolfliitolle hienosta ja antoisasta tapahtumasta. Kiitos Disc Golf Club Provinssille, että saimme edustaa seuraa kyseisessä tapahtumassa.