Pixel Disc Golf (iOS)

Vettä, kylmyyttä, räntää, lunta ja pimeyttä. Siitä on Suomen syksyt tehty. Nämä edellä mainitut säät eivät ole mitään ihanteellisia frisbeegolffaajalle, joten nyt on saatu vihdoinkin HYVÄ frisbeegolfpeli! nimeltään Pixel Disc Golf.

Peli toimii tällä hetkellä Applen laitteissa, mutta pelin on tulossa myös muille alustoille. Android versio on ilmeisesti jo tekeillä, frisbeegolf-forum.fi lähteiden mukaan. Peli on ollut jo tiedossa syyskuun 2014 puolesta välistä lähtien, jolloin pelintekijä Jari Räisänen aloitti ketjun kyseisellä foorumilla. (frisbeegolf peli mobiilille) On ollut mukava seurata pelin kehitystä ja nähdä millä tavalla pelin rakentaminen edistyy.

Peli on ulkoasultaan tehty pixeli kuvituksella, joka on todella onnistunut. Tulee mieleen vanhat hyvät ajat kun pelailtiin Mario Brosia Nintendolla. Peliä voi pelata yhtäaikaa neljä pelaajaa, jotka voivat pelata ”normaalia” frisbeegolffia toisiaan vastaan.


Pelikentät eli tässä tapauksessa väylät on jaoiteltu kolmeen osaan (Easy,Normal,Hard). Jokaisessa osassa on 6 väylää, kun väylien yhteistuloksen pelaa PAR tai alle ihannetuloksen pääsee pelaamaan seuraava osaa.

Heittäminen ja kiekon lentoradat ovat hienosti toteutettu. Tuuli tuo oman lisähaasteensa pelaamiseen, joka vaikuttaa myös kiekon lentorataan. On myös todella huvittavaa todeta, miten paljon pelissä tulee samanlaisia tilanteita kuin ihan oikeilla pelikentillä. Putit ylärautaan ja puun kautta ob:lle jne.

Peli näyttäisi tällähetkellä olevan App Storessa maksullisten sovellusten 1. sijalla! Tästä uusi Angry Birds? Tuetaan yhdessä hienoa Suomalaista osaamista! jälleen kerran.

Apple Storesta (Hinta 1,79 euroa):
https://itunes.apple.com/us/app/pixel-disc-golf/id925327897?mt=8
AllThingsDiscGolf Tekemä artikkeli pelistä:
http://allthingsdiscgolf.com/pixel-disc-golf-brings-casual-disc-golf-approach-ios/
Pelintekijä Jari Räisänen:
http://jariraisanen.com/