Puheenjohtajan puheenvuoro

Kulunut kausi 2014 oli jälleen DGCP:lle kasvun vuosi. Moni asia kasvoi ja meni eteenpäin. Seuran jäsen määrä kasvoi 65 henkeen ja kisalisenssin maksoi jopa 14 jäsentä!

Kulunut kisa kausikin oli hieno ja DGCP:tä edustettiin loistavin ottein. Amatööri puolella Sammeli Portti, Miikka Mäkelä ja Joni-Henri Ruohonen ylsivät 10 parhaan joukkoon liitonalaisissa kisoissa.

Juha Haukkala ja Allekirjoittanut kisailivat Avoimen sarjan kisoissa kunniakkaasti. Haukkala nappasi myös kauden aikaan kaikki Seuranmestaruus tittelit ja Liiton kisoissa parhaaksi suorituksesksi jäi loistava Kankaanpään 6. sija
http://www.pdga.com/tour/event/19354
Avoimet Kankaanpänmestaruuskilpailut 2014 Youtube

Allekirjoittanut aloitti kautensa loukkaantumisten jälkeen vasta Ylivieskan Kärkkäinen open kisoista. 11.sija oli tulijaisina avauskisasta ja seuraavaksi oli Köykäri Open Kokkolassa, josta tuli avoimen sarjan 5.sija.

Törnävän rata koki vuoden aikana muutamia muutoksia. Tietysti parempaan suuntaa. Seura maksoi 1. väylälle uuden korin ja vanha ykkösen kori siirrettiin uudelle 9. väylälle, joten radasta saatiin 10 väyläinen. Miikka Mäkelä suunnitteli Seuranmestaruuskisoihin uuden layoutin ja radalle asennettiin tukku uusia koripaikkoja. Muutamat niistä tuntui hyvältä muutokselta ja päätimme jättää osan uusiin paikkoihin. Uudistus toi radalle uutta ilmettä ja haastetta.

Vanhan layoutin rataennätys on huikea -9 (21) Tämän ovat heittäneet Allekirjoittanu (Jani Toivonen) ja Mikko Syrjäläinen.

Uudet tuulet puhaltavat myös ensi vuonna Jännityksellä odottakaamme mitä vuosi 2015 tuo tulessaan. Kaikki mukaan liittymään seuraamme DGCP. Tehdään seurastamme yksi suurimmista suomessa.

Nöyrästi kiittäen kaikkia kuluneesta kaudesta 2014 fribailijoita, Sponsoreita ja yhteistyökumppaneita.

Jani Toivonen
DGCP Puheenjohtaja