Radat

Ensimmäinen Frisbeegolfrata Seinäjoella sijaitsi Joupilan vuorella ja sen ympäristössä. Radan suunnitteli seuran oma puheenjohtaja Jani Toivonen. Harrastajia ei radalla ollut paljon ja yhteisestä päätöksestä rata päätettiin siirtää Törnävän puistoon.

9-väyläinen Törnävän frisbeegolfrata valmistui vuonna 2011 ja harrastajamäärä lähti heti huomattavaan kasvuun. Tähän aikaa myös viikkokisoja alettiin järjestämään säännöllisesti.

2012 Peräseinäjoelle eli nykyiselle Etelä-Seinäjoelle päätettiin rakentaa 9-väyläinen puistorata. Rata on kovassa käytössä lähialueen harrastajilla.

2013 frisbeegolf suosio kasvoi huomattavasti Seinäjoella. Kesäkuun alusta Syyskuun loppuun viikkokisa osallistujia oli 368.

Vuonna 2014 Törnävän frisbeegolfradalle tehtiin uudistukia lisäämällä yksi uusi väylä ja muuttamalla rata 10-väyläiseksi. Tiipaikat tasoitettiin ja huolettiin. Radalle saatiin myös väyläoppaat.

Tulevaisuudessa Disc Golf Club Provinsilla on tavoitteena saada Seinäjoen alueelle täysimittainen 18-väylän pro-tason rata. Joka mahdollistaisi Suomen Frisbeegolfliiton alaisten kisojen järjestämisen.

Artikkeli kyseisestä aiheesta
Seinäjoen Sanomat: Uusi frisbeegolfrata Seinäjoelle