Skoorin.com

DGCP Ry Hallitus päätti kokouksessa 26.1.2017, että seuran viikkokisojen tulokset ja tasoitukset toteutetaan vuonna 2017 Skoorin.com nimiselle sivustolle.

Monella on käytössä nykypäivänä älypuhelimet, merkistä ja mallista riippumatta tuloksia pystyy kätevästi, helposti ja nopeasti lisäämään kierroksen aikana ohjelman avulla. Skoorin ohjelma toimii selaimen kautta, joten sovelluksesta tai käytöstä ei tarvitse maksaa. Skoorin:sta löytyy kuitenkin mobiililaitteisiin soveltuva sovellus.

Mikäli et halua käyttää skoorin ohjelmaa, taikka puhelinta kierroksen aikana. Kilpailija voi vaihtoehtoisesti ottaa käyttöön paperisen tuloskirjauksen. Viikkokisojen järjestäjä lisää tulokset kierroksen jälkeen ohjelmaan.

Ainoa asia mitä pyydämme kisailijoita tekevän ennen viikkokisoja, on rekisteröityminen kyseiselle Skoorin-sivustolle: Rekisteröityminen.
Tämä sen vuoksi, että pystymme lisäämään kilpailijat viikkokisoihin.

Hallituksen kokouksessa 26.1.2017 päätettiin myös, että seuralle hankitaan tabletti/kannettava tietokone. Tämän avulla viikkokisojen pyörittäminen onnistuu helposti ja kilpailijat pystyvät rekisteröitymään Skoorin-sivustolle paikan päällä!

Ohjeita Skoorin.com käyttöön: Ohjeet

Mikäli kysymyksiä ilmenee voitte ottaa yhteyttä: info@dgcp.fi, taikka kommentoida Facebook uutiseen!