Syksyn kuulumisia 2018

Hei!

Kirjoitetaan vaihteeksi myös tännekin kuulumisia! Kovasti DGCP Ry viestintä nykyisin toimii sosiaalisessamediassa, koska sillä tavoitamme ihmiset nopeiten ja helpoiten. www.dgcp.fi verkkosivusto toimii lähinnä virallisten ilmoitusten tiedotuskanavana.

Jäsenyyksien ja lisenssien tilaus siirtyi Suomisport palvelun alle alkuvuodesta 2018. Kaikki Suomen frisbeegolfliiton jäsenseurat ovat tämän palvelun alaisuudessa. Sporttipalvelu on toteutettu yhteistyössä olympiakomitean kanssa.

Tulevaisuudessa jäsenyyksien, vakuutuksien ja lisenssien ostaminen tapahtuu tämän palvelun kautta. Ohjeet löydät verkkosivulta osoitteesta: http://www.dgcp.fi/jaseneksi/jasenhakemus/
ongelmatilanteissa voit olla yhteydessä Seuran sihteeriin Joni-Henri Ruohonen.

Seuranmestaruuskisat 2018 käytiin 29.9.2018 Törnävän spesiaalilla 19-väylän layoutilla.Tietenkin ”kuka muu muka” kuin Juha Haukkala vei mestaruuden ja laattoihin kirjotetaan lisää herran nimeä!
Tulokset löydät täältä: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=812729

Ruuhikoski Open by Innova
20-21.10.2018
PDGA C-Tier kilpailu järjestetään mahtavalla Ruuhikoski Golf
Kilpailijoita 120

DGCP Ry tekee yhteistyötä Ruuhikoski Golf, Innova ja Vohvelihetken kanssa.
Paikkana ruuhikoski Golf on yksi suomen parhaimmista Golfradoista ja kaikki tämä on varattu yhden viikonlopun ajaksi frisbeegolf käyttöön. Tätä mahdollisuutta ei kannata missata!
Kilpailuun pääset osallistumaan: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=811510&view=registration

Honkakylä Open 2018
3.11.2018
PDGA C-Tier kilpailu
Kilpailijoita 72

Kisakausi vielä ohi ole? jatketaan kisailua heti marraskuussa. Honkakylän frisbeegolfradan rata saatiin uuteen ehostukseen vuonna 2016 ja myös harrastajat ovat yhä enemmän löytäneet pelailemaan radalle. Kilpailu pelataan yhden päivän kisana ja pelataan 2x 18-väyläinen rata. Rata ei kisaan saa mitään spesiaaleja lisäyksiä, joten rataa pystyy treenata nykyisessä muodossaan.
Kilpailuun pääset ilmoittautumaan: https://discgolfmetrix.com/?u=scorecard&ID=823226&view=registration

Toivottavasti säät jatkuvat aurinkoisina ja sateettomina pitkälle syksyyn, jotta saamme nauttia frisbeegolfista vielä pitkään ennen talven tuloa! Talvitreenaus paikka on tällä hetkellä harkinnassa ja käymme eri vaihtoehtoja läpi.

Mukavaa syksyä kaikille!

– Joni-Henri Ruohonen