Wilson Winter Classic

DGCP Ry järjestää yhdessä Wilson Pub Seinäjoki kanssa Frisbeegolf talviliigan Seinäjoen alueella. Liiga koostuu Neljästä eri osakilpailusta. Kaikki osakilpailut järjestetään Seinäjoen alueella ja radat rakennetaan jo viime vuodesta tutuille puistoalueille.

Kaikki osakilpailut ovat ”matalan kynnyksen” kilpailuja, joten mukaan voi osallistua kaiken tasoiset harrastajat (aloittelijasta kilpapelaajan).

Kilpailut järjestetään Seinäjoen puistoalueilla ja frisbeegolfradoilla. Puistoratoihin rakennetaan 6 väylää ja pelataan 3 kierrosta. Kaikki väylät tulevat olemaan pituudeltaan n. 50-90m ja PAR 3:sia. HUOM! kannattaa huomioida keli ja varustautua ottamaan nastakengät. Puistojen polut ja tiet voivat olla yllättävän liukkaita.

Talviliigassa yhteispisteisiin lasketaan kultakin pelaajalta maksimissaan kolmen osakilpailun pisteet. Jos pelaaja osallistuu neljään osakilpailuun, lasketaan hänen yhteispisteensä niistä kolmesta osakilpailusta, jossa hän on saanut eniten pisteitä. (SFL tour pisteiden lasku)

Wilson Winter Classic 2017

Sarjan lopputulokset:

Wilson Winter Classic 2016 – Kiekkopiste.fi – Prodiscus.fi

Sarjan lopputulokset: