Törnävän uudistettu frisbeegolfrata 2015

Vuonna 2014 saimme viikkokisoissa käytetyn (9. väylän) kiinteäksi, lisäämällä yhden uuden korin Törnävän Frisbeegolfradalle. Vuosi on taas nopeasti vierähtänyt eteenpäin ja on tullut aika virkistää kotirataamme uudella ilmeellä. Tällä kertaa lisäämme taas yhden kokonaan uuden väylän ja uuden korin. Yksittäisiä väyliä muutettiin ja tullaan tulevaisuudessa vielä muuttamaan. Radan uudistukset ja suunnittelun on luonut Miikka Mäkelä! Pieni muotoiset talkoot olivat 19.8 ja 20.8.2015 päivinä. Kiitos todella paljon avusta kaikille, jotka pääsivät osallistumaan nopealla varoitusajalla! Saimme taas paljon nopeasti aikaan!

Nautitaan uudesta radasta ja kunnioitetaan toisia heittäjiä! Annetaan aina edellä olevan ryhmän tai pelaajan pelata väylä rauhassa loppuun. Varmistakaa aina, että väylä on varmasti vapaa, eikä lähettyvillä ole muita alueen käyttäjiä.

Tervetuloa Törnävän uudelle Frisbeegolfradalle! (ratakartta alhaalla)

Törnävä Frisbeegolfrata 11 väylää PAR 34 (väylien yhteispituus: 1023m/1042m)

1. Väylä PAR 3 61m/80m
pelataan kuin aikaisemminkin. Väylälle on asetettu A (61m) ja B (80m) paikka mm. viikkokisoissa käytetty korinpaikka. Oletetusti väylä pelataan lyhyempänä A paikkana.

2. Väylä PAR 3 92m
Väylää pidennettiin vuonna 2014 viikkokisoissa ja otettiin kiinteästi tänä vuonna käyttöön.
Väylän uusi pituus on 92m.

3. Väylä PAR 3 100m
Väylään ei ole tullut muutoksia. Pituus 100m ensimmäinen lipputanko kierrettävä vasemmalta, ohi heitettäessä jatketaan merkitylle DropZone paikalta.

4. Väylä (Saariväylä) PAR 3 72m
Ei muutoksia väylässä. 72m

5. Väylä PAR 3 97m
Ei muutoksia väylässä. 97m ja ruusupuska OB-alue.

6. Väylä PAR 3 90m
Vuoden 2015 uusi väylä, heitetään 5. väylän takaa tieltä puskan edestä ja puun vierestä. Heittopaikka on kalkilla merkitty, myöhemmin tulossa myös tiimatto ja väyläopaste.
90m loivaan alamäkeen, hiekkakenttä OB-alue myös hiekkakentällä oleva nurmikkosaareke. Oikealla oleva pyörätie myös OB-alue. HUOM! Varmistakaa aina ennen heittoa, että väylä on varmasti vapaa ja ettei pyörätiellä tai hiekkakentällä ole muita alueenkäyttäjiä!

7. Väylä PAR 4 149m
Väylälle pääsee nopeasti polkua pitkin jatkamalla suoraan 6. väylän korin taakse.
Väylä alkaa pullonkaulasta ja avautuu nurmikko kentälle. edessä oleva hiekkakenttä OB-aluetta. OB-alueelle jouduttaessa ensimmäisellä heitolla siirrytään rangaistusheiton kera merkitylle DropZone paikalle. Tämän jälkeen jatketaan normaalilla OB-säännöllä.

8. Väylä PAR 3 105m
Entinen 7. väylä menetti mandoksi merkityn koivun ennen Provinssia. Tämän vuoksi väylä kaipasi uudistusta. Tiipaikkaa siirrettiin taaksepäin ja saimme väylälle mukavasti lisäpituutta.

9. Väylä PAR 3 75m
Entinen 8. väylä, pelataan normaalisti. Vesi OB-aluetta.

10. Väylä PAR 3 113m
Entinen 9. väylä, mando poistettu käytöstä. Vasemmalla sijaitseva vesioja ja sen vasenpuoli kokonaisuudessaan OB-aluetta.

11. Väylä PAR 3 69m
Entinen 10. väylä, oikealla sijatseva kuusi Mando, joka kierrettävä vasemmalta puolelta.

Ratakartta:
(klikkaamalla suuremmaksi)
ratakartta törnävä 20.8.2015