Wilson Winter Classic 2016

DGCP Ry järjestää yhdessä Wilson Pub Seinäjoki ja Prodiscus kanssa Frisbeegolf talviliigan Seinäjoen alueella. Liiga koostuu kuudesta eri osakilpailusta. Kaikki osakilpailut järjestetään Seinäjoen alueella ja mitä parhainta radat rakennetaan aivan uusille alueille, missä ei ole aikaisemmin frisbeegolffia kilpailtu.

Kaikki osakilpailut ovat ”matalan kynnyksen” kilpailuja, joten mukaan voi osallistua kaikentasoiset harrastajat (aloittelijasta kilpapelaajan).

Kilpailut järjestetään Seinäjoen puistoalueilla. Ratoihin rakennetaan 6 väylää ja pelataan 3 kierrosta. Kaikki väylät tulevat olemaan pituudeltaan n. 50-90m ja PAR 3:sia. HUOM! kannattaa huomioida keli ja varustautua ottamaan nastakengät. Puistojen polut ja tiet voivat olla yllättävän liukkaita.

Talviliigassa yhteispisteisiin lasketaan kultakin pelaajalta maksimissaan kolmen osakilpailun pisteet. Jos pelaaja osallistuu neljään osakilpailuun, lasketaan hänen yhteispisteensä niistä kolmesta osakilpailusta, jossa hän on saanut eniten pisteitä. (SFL tour pisteiden lasku)

Talviliigan voittaa pelaaja, jonka yhteispistemäärä on liigan päätyttyä suurin. Maksimipistemäärä on 300 pistettä. Osakilpailussa pisteet jaetaan seuraavasti:
pistelasku

 

 

 

 

 

Osakilpailut:
Osakilpailut:
6.2.2016 Sahalampi
13.2.2016 Myllypuisto
21.2.2016 Uimahallin puisto
27.2.2016 Tanelinranta
5.3.2016 Kyrkösjärvi
12.3.2016 Törnävä

Sarjat:
MPO ja FPO

Mikään osakilpailu ei vaadi osallistumismaksua! joten kaikki kilpailut ovat täysin ilmaisia.

Palkinnot sponsoroi talviliigaan Wilson Pub Seinäjoki ja Prodiscus – http://prodiscus.fi/

Tervetuloa kisailemaan hyvässä hengessä ja nauttimaan frisbeegolffista!