Hallituksen kuulumiset 7.2.2016

Vuosi 2016 on DGCP Ry osalta lähtenyt vauhdikkaasti käyntiin. Vuosikokous pidettiin 7.1.2016 Joupin vanhalla tuvalla. Kokoukseen osallistui kiitettävä määrä henkilöitä. Kokouksen päätarkoituksena oli päättää vuosi 2015 ja täyttää viralliset paperit. Katsottiin tulevaa ja valittiin Hallitus vuodelle 2016. Päätettiin, että valittu hallitus pitää erillisen kokouksen missä käydään läpi tulevaa kautta ja työtehtäviä

Hallitus 2016: http://www.dgcp.fi/seura/hallitus/

Hallitus muuttui lähes kokonaan, joten uutta näkemystä ja toimita tapoja tullaan näkemään vuonna 2016. Uusi hallitus haluaa kiittää suuresti DGCP Ry:n entistä Puheenjohtajaa ja perustajaa Jani Toivosta! Joka on laittanut isot pyörät pyörimään Seinäjoella ja sen lähialueella Frisbeegolffin osalta.

Hallitus piti kokouksen Hotelli Lakeudessa 27.1.2016.

Hallitus päätti tilata uuden ilmeen ja logon seuralle. Päätös oli kaikkien osalta yksimielinen ja olimme todella tyytyväisiä lopputulokseen.

Uuden logon myötä on tulossa myös DGCP:n urheilu- ja ulkoiluvaatteita. Tilauksista ja vaatteista ilmoitetaan lisää myöhemmin.

Päätimme järjestää ainakin kaksi SFL:n/PDGA:n alaista kisaa vuonna 2016. Ensimmäinen kisa sijoittuu kesäkuulle ja toinen marraskuulle. Kesäkuun kisalle haemme paikkaa AM2-tourilta (mikäli SFL päättää järjestää kyseiset tourit tänä vuonna). Marraskuun kisalle taas vastaavasti paikkaa Moustache Openista. Kisojen määrät ei ole vielä luukkoon lyöty, joten kisoja voi tulla vielä näiden edellämainittujen lisäksi enemmän.

Aloitimme yhteistyön Wilson Pub Seinäjoen kanssa. Vuonna 2016 seuran jäsenille on tarjolla alennushintaisia tuotteita.

Muiden yritysten kanssa on vielä neuvottelut kesken, ilmoittelemme ja voitte seurata tulevia jäsenetuja osoitteesta: http://www.dgcp.fi/jaseneksi/jasenedut-2016/

Hallitus päätti ottaa käyttöön vuonna 2016 Jäsenkortit. Jäsenkortit ovat lähiaikoina valmiit ja jaetaan nykyisille jäsenille. Jäsenkortteja tulee käyttää seura-alennuksien saamiseen (mm. Wilson Pub Seinäjoki)

DGCP Ry aloitti Wilson Winter Classic Talviliigan 2016 yhteistyössä Wilson Pub Seinäjoki, Prodiscus.fi ja kiekkopiste.fi kanssa.  Talviliigasta lisätietoa: http://www.dgcp.fi/wilson-winter-classic-2016/

Muuta aktiviteettiä talveksi/kevääksi on neuvoteltu. Tarkoituksena on saada salivuoro puttaamisharjoituksia varten ja vuoro hallista missä pystyy harjoittelemaan heittämistä. Näistä ilmoitetaan myöhemmin.

Hallitus päätti ottaa kaudelle 2016 takaisin Kannattajajäsenyyden. Harrastajille on mahdollista tukea seuran toimintaa ja nauttia eduista. Kannattajajäsenyys maksu vuonna 2016 on 15 euroa. Täysjäsenyyden ja kannattajajäsenyyden erot löydät osoitteesta: http://www.dgcp.fi/jaseneksi/jasenedut-2016 Kannattajajäsenille on tulossa enemmän etuja tulevaisuudessa.

DGCP Ry jäsenillä on aina ollut mahtava talkooporukka ja apuja on tullut monelta erisuunnalta! Hallitus on päättänyt lisätä erilliset työryhmät, joten vastuuta jaetaan hallituksen ulkopuolelle. Yhdessä saamme tehtyä isomman ja paremman seuran. Vietyä Frisbeegolffia lajina eteenpäin Etelä-pohjanmaalla ja erityisesti Seinäjoella!

Hallitus on innoissaan uusista muutoksista ja kovalla tahdilla mennään eteenpäin! Seuraan on liittynyt jäseniä jo puolet viimme vuodesta! joista 90% on kilpapelaajia. Jatketaan samaan malliin.