Jäseneksi

Oletko kiinnostunut frisbeegolfista? haluaisitko mahdollisesti ottaa askeleen eteenpäin harrastuksessa. Seuran jäsenenä tutustut nopeasti lajiin ja sen eri kilpailumuotoihin. Frisbeegolf on todella sosiaalinen laji ja uudet harrastajat otetaan ilomielin vastaan. Harrastajia löytyy seurasta monen tasoisia ja heittokavereita löytyy aina! Kehityt nopeammin toisten harrastajien parissa ja saat paljon uusia ystäviä.

Jäsenmaksu 2023 (kausi 1.1.2023 – 31.12.2023)

Aikuinen 20,00 € / kausi

Juniori (alle 18-vuotias) 10,00€ / kausi

Hinnat näkyvissä DGCP Ry Suomisport.fi verkkokaupassa!

Kilpailulisenssit

Kilpailulisenssin voi hankkia vain Suomen frisbeegolfliiton jäsen. Kilpailulisenssi on SFL:n kilpailulisenssi ja suomalaiselle pelaajalle kilpailulisenssi vaaditaan kaikkiin SFL:n alaisiin kilpailuihin. PDGA-jäsenyys ei ole pakollinen, mutta se sisältyy lisenssiin. PDGA-jäsenyyden ostaminen suoraan PDGA:lta ei vaikuta lisenssin hintaan. Kaikissa SFL:n kilpailuissa on voimassa liiton ottama vahinkovakuutus.

Kilpailulisenssi

Kilpailulisenssi vaaditaan kaikkiin SM-tason kilpailuihin, sekä muihin erikseen ilmoitettuihin kilpailuihin, kuten Pro-tourin osakilpailut. Kilpailuisenssi sisältää PDGA-jäsenyyden.

Hinnat näkyvissä DGCP Ry Suomisport.fi verkkokaupassa!

kysymyksiä voi lähettää seuran sihteerille osoitteeseen Joni(at)dgcp.fi

Täytä hakulomake ja liity jäseneksi:
liityjaseneksi