Team Bayerncar

Disc Golf Club Provinssi Ry on tehnyt yhteistyösopimuksen Seinäjokisen autoliikkeen Bayerncarin kanssa.

Bayerncarin ja Disc Golf Club Provinssin yhteistyön tarkoituksena on luoda yhdessä Seinäjoelle frisbeegolffin edustusjoukkue. Edustusjoukkue toimii Disc Golf Club Provinssi Ry:n alaisena. Seuran hallitus teki päätöksen ketkä ovat vuonna 2015 kaudella sponsoroitavat kilpailijat. Hallitus päätyi tulokseen joka sisältää neljä pelaajaa, joista yhden on oltava juniori kilpailija. Tämä ryhmä edustaa kilpailuissa ja toimii nimellä: Team Bayerncar

Team Bayerncar:
Jani Toivonen MPO
Juha Haukkala MPO
Mikko Syrjäläinen MPO
Tuomas Laitila MJ1

team_bayerncar

 

 

 

 

 

(Klikkaamalla suuremmaksi)

Valitut pelaajat ovat sitoutuneet joukkueeseen kaudeksi 2015. Seuraavana kautena 2016 Hallitus tekee uudelleen valinnat edustajien suhteen. Valinnat tehtiin kilpailukokemuksen ja rating perusteella. Joukkueessa tulee olla aina vähintään yksi junioripaikka, joka mahdollistaa juniori pelaajien kehittymisen. Joukkueen on myös tarkoitus motivoida muita pelaajia kehittymään ja saavuttamaan pääsy tulevina vuosina Disc Golf Club Provinssin edustusjoukkueeseen.

Edustusjoukkue nähdään seuraavan kerran kisaamassa tulevana viikonloppuna 16-17.5.2015 Porissa Grip EQ -tour Kirjuri (Suomen PRO-tour) Tuloksia voi seurata Suomen Frisbeegolfliiton kisakoneesta osoitteesta:
https://kisakone.frisbeegolfliitto.fi/kilpailu/223

Disc Golf Club Provinssi kiittää suuresti Bayerncar saamastaan tuesta, tämä yhteistyö edistää frisbeegolfia lajina ja erityisesti kilpapelaamista Seinäjoen alueella.