Wilson Winter Classic 2017

DGCP Ry järjestää yhdessä Wilson Pub Seinäjoki kanssa Frisbeegolf talviliigan Seinäjoen alueella. Liiga koostuu viidestä eri osakilpailusta. Kaikki osakilpailut järjestetään Seinäjoen alueella ja radat rakennetaan jo viime vuodesta tutuille puistoalueille.

Kaikki osakilpailut ovat ”matalan kynnyksen” kilpailuja, joten mukaan voi osallistua kaiken tasoiset harrastajat (aloittelijasta kilpapelaajan).

Kilpailut järjestetään Seinäjoen puistoalueilla. Ratoihin rakennetaan 6 väylää ja pelataan 3 kierrosta. Kaikki väylät tulevat olemaan pituudeltaan n. 50-90m ja PAR 3:sia. HUOM! kannattaa huomioida keli ja varustautua ottamaan nastakengät. Puistojen polut ja tiet voivat olla yllättävän liukkaita.

Talviliigassa yhteispisteisiin lasketaan kultakin pelaajalta maksimissaan kolmen osakilpailun pisteet. Jos pelaaja osallistuu neljään osakilpailuun, lasketaan hänen yhteispisteensä niistä kolmesta osakilpailusta, jossa hän on saanut eniten pisteitä. (SFL tour pisteiden lasku)

Talviliigan voittaa pelaaja, jonka yhteispistemäärä on liigan päätyttyä suurin. Maksimipistemäärä on 300 pistettä. Osakilpailussa pisteet jaetaan seuraavasti:
pistelasku

 

 

 

 

 

 
Osakilpailut:
18.2.2017 Sahalampi
4.3.2017 Myllypuisto
18.3.2017 Uimahallin puisto
1.4.2017 Tanelinranta
15.4.2017 Törnävä

Sarjat:
MPO ja FPO

Järjestäjä pitää oikeuden muutoksiin!

Mikään osakilpailu ei vaadi osallistumismaksua! joten kaikki kilpailut ovat täysin ilmaisia.

Palkinnot sponsoroi talviliigaan Wilson Pub Seinäjoki

Tervetuloa kisailemaan hyvässä hengessä ja nauttimaan frisbeegolffista!